Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

tisdag 4 maj 2010

När man måste plåga sina barnJäkla envisa förkylning och nedrans ögoninfamationer! GAH vad jag är trött på alla virus och bakterier som tvingar min familj att stanna inne som ett annat Frizle-fall. Hatar den där gula geggan som klibbar, smetar och torkar in i Hulliganen och Krångelkrabbans små ledsna spretiga ögonfransar.

Det värsta med småbarn är att de inte förstår varför man måste plåga dem. De hajjar inte varför mamma/pappa tvångshåller för att tvätta, dutta, torka bort snor och ögongegga och tvingar i dem vedervärdig penicillin.

För att inte tala om de berömda Alvedonsupparna som ska pressas in i rumpan vid behov. De tror såklart att man är världens vidrigaste sadistmorsa. Och man känner sig verkligen som en också. Jag hatar det!

Kåvepenin med fruktsmak... Vad är det för skit. Det är som att försöka göra en bajskorv godare genom att lägga en hallonbåt i den. Patetiskt.

Men allt detta gör man trots allt. För egentligen är man ju en sadistmorsa om man INTE gör det... Ibland måste man helt enkelt plåga sina barn för att man älskar dem så förbaskat.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida