Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

söndag 15 augusti 2010

Sonisphere - En framtidsvision.Japp, vi var där.
Bilderna får tala för sig själva!

Apropå Sonispherefestivalen. En framtidsvision.

Aftonbladet 6 Maj År 500038.
"Arkeologer har hittat stort sällsynt fynd i ett begränsat område i där neandertalare levde ända fram till 7:e August År 1010. Vad som sedan hände är oklart. Ett antal kroppar samt tillbehör i form av mycket nitar och diverse kroppsutsmyckningar har grävts upp i detta begränsade område.Varför neandertalarna överlevde i just detta område så länge kan inte forskarna förklara. En analys visar att mängder av plastflaskor på området innehöll öl. En stor naturkatastof blev slutet för dessa sista håriga urmänniskor. "Det verkar som de överraskades av en våldsam, plötslig översvämning. Förklarar Per-Ove Bengtsson, Leg Arkeolog Gyttjeinstitutet i Mottala." Utgrävningen beräknas vara klar År 500041. Det arkeologiska fynden skickas till Historiska museet i Stockholm där en utställning planeras nästa år.

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Ewa sa...

Hej, tänkte bara tipsa om tävingen i min blogg. Veckans blogg, vinnaren går vidare till en månadsfinal och vinnaren där vinner en ny design :)

//Ewa

17 augusti 2010 20:48  
Anonymous Anonym sa...

sa jag att du var grym? GRYM!!! :D

19 augusti 2010 10:49  
Blogger Gin sa...

JAG SAKNAR DIG!!!!

17 december 2010 09:49  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida