Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

tisdag 10 maj 2011

Dagens sattyg - Klotter på gammal tjock-TV
Brottsplats = Vardagsrummet.
Sattygets art = Klotter på gammal tjock-tv.
Händelseförlopp = Dåliga mamman skulle knäppa på den extremt feta tjock-tvń för att eventuellt se något dåligt program som oftast visas dagtid då bara arbetslösa och vabbande föräldrar är hemma. Då plötsligt upptäcker hon märkliga vita streck över hela högtalaren. Strecken var ritade med krita. Mönstret var ogenomtänkt och slarvigt gjort, vilket bevisar att gärningsmannen inte är konstnärligt lagd. Gärningsmannen är förmodligen heller inte medlem i något speciellt gäng eftersom ingen "tag" har lämnats.
På sannolika skäl misstänkt för detta sattyg = Näsapan eller Hulliganen
Medbrottsling = Oklart i dagsläget.
Eventuella vittnen = Oklart
Bevis = Kritan som användes vid dådet är funnen. Gärningmannen har lämnat kritan slarvigt på en soffa i närheten av brottsplatsen, vilket betyder att han förmodligen var förvirrad vid tillfället och inte planerat brottet särskilt långt i förväg.
Straff = Oklart i väntan på vidare utredning.


Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida