Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

onsdag 1 juni 2011

Får det lov att vara en kanel-transvestit?

Jag läste en sån där pytteliten bok för Hulliganen i morse. Den handlar om en liten kille som heter Anders som ska baka vaniljkransar med sin mamma. Men det mesta går åt helvete när han ska knäcka äggen. Hur som helst, Hulliganen gillar att upprepa allt jag säger. Som en liten papegoja sitter han där i mitt knä och avbryter och bökar. Ibland får jag en dansk skalle, ett finger i ögat och ibland en kladdig puss på kinden. Och varje gång jag upprepar ordet "vaniljkransar" härmar han - "Kanel transar" varpå min vabbande understimulerade hjärna genast börjar grubbla över hur en kaneltransa skulle kunna tänkas se ut i verkligheten.


Min version av kaneltransa.

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Noname Egoisten sa...

Du är ju fan lika kass som jag på att uppdatera!
Ändå är du en av mina favoritbloggar.
Ville väl mest bara säga hej & typ facebook-poke:a dig lite så du kanske skriver nå't... jag är trött på alla 'storbloggar' som spyr ur sig trist dravvel sju ggr/dag!

16 september 2011 11:14  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida