Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

tisdag 22 november 2011

Näsapan har kvicknat till


Nu börjar Näsapan må bättre. Man märker det för nu börjar han kräva en massa saker igen. Det är då det börjar bli jobbigt på riktigt att vabba. När han är för sjuk för att gå på dagis, men för pigg för att ligga still och ta det lugnt. Han vill ha röd klubba och efter tre slick en gul... sedan får han ett utbrott om han inte får en grön. Filmer ska också bytas ca tre ggr på en kvart. Helst filmer med titlar han inte kan uttala. Han sluddrar på sin arabiska så spottet sprutar som en sprinkler. Då får han en orange klubba så blir allt bra igen. Eller en piggelin.

Svt play är bra vabb-verktyg. Förutom de korta programmen. Som sandmaskar. Vad är det för pucko på svt som lägger ut så korta barnprogram. Ingen som har barn i alla fall. Det kortaste avsnittet är 0.57 och det längsta 1.01 Åh, 4 sekunder till godo! Vad braaa, då hinner jag ju ta en lite powernap emellan! Eller varför inte ett härligt skumbad!

Nä, då är drömmarnas trädgård en dröm för en vabbande förälder. Hela 28 minuter långt!!! Lycka! Då hinner man faktiskt t.o.m ta sig ett litet hand-spa i diskhon med härlig citrindoftande löddrande yes... Men jag tar och bloggar istället.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida