Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

onsdag 11 maj 2011

Vabba på låtsas

Ibland brukar jag gå och grubbla över vad mina kollegor tänker när jag vabbar här mycket. Jag kan inte släppa den inre gnagande känslan över att de kanske tror att jag "skolkar" bara för att jag inte pallar jobba helt enkelt. Att barnen är hur friska som helst och själv ligger jag i soffan och käkar praliner hela dagarna. Det hela är som en idyll! Vi tar långa sovmorgnar för att sedan sticka iväg på diverse utflykter och mysiga äventyr hela familjen.Vabbande familj i simhallen

Vabbande familj på nöjesfält

Vabbande familj på bilsemester

Vabbande familj på utlandssemester
Och...
Föreningen Friluftsliv för vabbande föräldrar (FVF) firar 20 års jubileum vid en trevlig sjö i en nationalpark söder om Stockholm. Det är jag och Näsapan som sitter på bänken närmast kameran, jag hade precis ringt försäkringskassan och begärt tillfällig föräldrarpenning. Det blev en påhittad akut bronkit denna gång. Fan vad trevligt vi hade. Minns det så väl.

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Jannice sa...

Hahahahaha...

12 maj 2011 12:24  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida