Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

tisdag 20 september 2011

Sushi
Jag vågar inte skriva hur många sushibitar jag orkar stoppa i mig... Då kommer jag missuppfattas som man. En fet sumo-man i stringtrosor. Hur som helst så blev det sushi idag. :-P Jag känner Sushikillarna på mitt lokala sushiställe nu. De är typ mina bästa killpolare. De vet också att jag vill ha en extra sojaburk och jag behöver inte betala för den. :-D Jag ska fan gå en kurs i Japanska också. Så vi kan bli ännu bättre polare! Sjysst att kunna stå där och babbla om ditten och datten på flytande japanska medan de rullar mina 42 laxrullar.Vi skulle även kunna träna sumo ihop på fritiden, jag och mina sushipolare.Jag skulle vara en bra förlorare och inte gnälla så mycket.
Fast jag har problem med ländryggen.

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Lisa Evelina sa...

Hittade av en slump din blogg när jag letade efter bilder på Piff & Puff. Måste bara säga att du skriver sjukt roligt och jag har skrattat käken ur led flertalet gånger! Sarkasm och ironi är livets nöje!

1 november 2011 16:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida