Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

onsdag 19 maj 2010

I dag vill jag tejpa barn

Jag får panik! Idag är Fästingen värre fästing-aktig än någonsin, det blir bara värre och värre. Han klänger krampaktigt på alla mina kroppsdelar han kan komma åt. Om man går förbi honom så griper han snabbt tag i benet, precis som en fästing på ett grässtrå som hittat sitt offer. Om man inte lyfter upp honom då, så står han och skriker och vinglar som ett gammalt fyllo från Gubbängen. Kräver att bli buren. Kräver och kräver hela dagarna. Jag kan inte ens skita ifred. Då hasar han efter in i badrummet, klättrar och klänger i mina nerhasade fula mysbrallor med hål i. Han skriker, nyps och ramlar om jag inte tar upp honom i knät.

Väl i famnen där man finner honom som mest, är han ute efter mina ansiktsdelar. Bita i min långa näsa är hans specialitet. Problemet är att hans små vassa undertänder hamnar i näsborren och det gör jävligt ont. Eller så borrar han in sina små fingrar i öronen. När går detta beteende över egentligen!?
Hade jag haft tillräckligt med silvertejp hemma så skulle jag nog tillämpat denna praktiska metod så jag åtminstone fick skita i fred....

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Sanna sa...

Vilken härlig bild!

19 maj 2010 12:46  
Blogger Northtwig sa...

Jo då, det går över...och sen när han tar hem första flickvännen så kan du göra samma sak mot honom...bara för att hämnas :-D

19 maj 2010 14:59  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida