Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

måndag 17 maj 2010

Teckenlådan

Teckenlådan. Vilket skitprogram. Döva barn har det säkert redan tufft i livet. Måste de då göra ett så fruktansvärt uselt barnprogram till dem också. Tänker då på den där förvuxna mannen som är intryckt i en brun hundkostym och krälar och ålar omkring på golvet och flämtar och lipar som en sinnessjuk pervers galning. Snacka om att ge den döva världen taskigt rykte. Nu vet ju jag att döva människor är fullt normala människor, men vad ska folk tro som inte har bättre förstånd. Jag protesterar. Gör bättre barnprogram till döva barn!Han kallar sig tydligen Busan.
Hunden som förnedrar döva.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Gin sa...

hahahaha! har du inte sett den där med trollet då? om inte- sätt tummen mot tinningen och vinka med handen och säg "TROLL PÅ DIG!" så har du det programmet förklarat för dig. Jag och exet skrattade så vi grät när vi såg det.. underlättar inte att trollet har underbett heller. :D no offence till alla med underbett..

18 maj 2010 19:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida