Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

söndag 27 november 2011

Porrig advent


Nu är det adventspyntat och klart. Nu lyser en sån där härligt röd och skum porrbelysning upp hela vårt örnnäste. Även på balkongräcket. Vilken tur att vårt lilla preventivmedel (Näsapan) fortfarande är vaken, annars skulle jag inte få dricka min glögg ifred för basisten. Särskilt tänd blir han säkert av att jag fortfarande bär min säckiga svartvit randiga pyjamas sedan i morse.


Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Jess sa...

Svar på din kommentar: Ja, så måste det vara, att jag inte tänkte på det :D

28 november 2011 15:06  
Anonymous kim sa...

Jag har spelat in massor av brakfisar!

Så roligt att jag trillar omkull, när bebisen sätter den mot lilla örat.

28 november 2011 16:43  
Blogger Jannice sa...

Ja jag är inte medlem alls, och tänker inte bli det heller. Satt i möte igår med en höjdare..och fan vad hemskt det är att facket kan ställa till med så mycket elände! Näe, inget fack för min del!

Jag håller med dig, sanering är nog det bästa. Har själv inte sett silverfiskar i vår lgh, och vi bor ändå i förorternas förort, där man förväntar sig de där djuren på någe vis..

30 november 2011 05:07  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida