Dåliga mamman´s blogg

Här serveras ingen kaffe latte

Min bilder
Namn:
Plats: Uppe i örn nästet, I en beige förort, Sweden

Om Dåliga mamman och pappa Basisten samt barnen Trotsmaskinen 11 år, Hulliganen 4 år och Näsapan 2 år. Om livet som trebarnsmamma utan förskönande gulligull och kaffe latte... Välkommen till det verkliga livet mitt bland spyor, bajs och allmän trebarnschock.

söndag 25 oktober 2009

Bajsmaskinen fick luddig röv

Nu väntar en spännande vecka. Trotsmaskinen har höstlov och Skyggot jobbar hela veckan som vanligt. Dessutom har Trotsmaskinen insjuknat i feber här ikväll. Vad som helst kan hända den kommande veckan, känner jag. En sjuk Trotsmaskin, en galen hulligan och en ständigt bajsande bajsmaskin.

Annars har helgen har varit ganska lugn. Hulliganens sattyg har inte varit värrre än vanligt. Lite ritande på tv,n och diverse utlopp för hans anala fas. Allt är alltså i sin ordning.

Var på en liten familjesammankomst på lördagen. Det var skoj ända tills Bajsmaskinens blöjor plötsligt visade sig vara slut i skötväskan. Dasspapper funkar inget vidare som alternativ blöja, men vad tusan gör man.

Men nu vet jag i alla fall vad som händer om man fyller hela underbrallan med lambi dasspapper, pinkar och låter det sedan dra, ca en timme... Man får luddig röv.

Tur att han inte sket, det hade blivit en riktig thriller.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Ewa-Marie sa...

hahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHA

Älskar hela din blogg.


/Ewa-Marie
http://ewamarie.blogg.se/

15 maj 2010 19:10  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida